El brioix és un pastís lleuger, elaborat amb farina sobre la qual ha actuat el llevat de la panificació, mantega i ous.

A Ca la Nydia fem brioixos, i productes fets amb brioix. Els mallats (la nostra especialitat), les coques, els tortells, les cristines i desenes d’especialitats estan fets amb aquesta massa untuosa i vellutada que acaricia el paladar com si s’escoltés un bon adagio.

També fem altres productes de brioixeria, fets amb massa fullada, brisa, batuda, escaldada i moltes d’altres per fer pastissos individuals o de tast col:lectiu, com els croissants, les ensaïmades,  les paletes amb melmelada, les coques, les cassoletes i pastissos diversos.

Però més important encara que això que fem, és com ho fem: artesanalment, peça a peça, bregat a mà, amb corró, cuit en petites fornades per acostar el moment dels tast al de la sortida del forn. A més amb matèries primeres seleccionades, sense additius ni colorants, defugint els productes semielaborats. És com ens agrada.